Όροι και προϋποθέσεις χρήσης

Όροι χρήσης

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ Αυτός ο ιστότοπος λειτουργεί από την SilentDreams. Σε όλη την ιστοσελίδα, χρησιμοποιούμε τους όρους "εμείς", "εμάς" και "μας" όταν αναφερόμαστε στην SilentDreams. Ο παρών δικτυακός τόπος, συμπεριλαμβανομένων όλων των πληροφοριών, εργαλείων και υπηρεσιών που διατίθενται από αυτόν τον δικτυακό τόπο, προσφέρεται από την SilentDreams σε εσάς, τον χρήστη, υπό την προϋπόθεση ότι αποδέχεστε όλους τους όρους, τις προϋποθέσεις, τις πολιτικές και τις ανακοινώσεις που αναφέρονται εδώ. Επισκεπτόμενοι τον ιστότοπό μας ή/και αγοράζοντας κάτι από εμάς, συμμετέχετε στην "Υπηρεσία" μας και συμφωνείτε με τους ακόλουθους όρους και προϋποθέσεις ("Όροι", "Όροι χρήσης"), συμπεριλαμβανομένων των όρων, προϋποθέσεων, κανόνων και πολιτικών που αναφέρονται ή/και παραπέμπουν σε υπερσύνδεσμο. Οι παρόντες Όροι Χρήσης ισχύουν για όλους τους χρήστες της Ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, των προσώπων που είναι επισκέπτες, προμηθευτές, πελάτες, έμποροι ή/και πάροχοι περιεχομένου. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους παρόντες Όρους Χρήσης πριν αποκτήσετε πρόσβαση και χρησιμοποιήσετε τον Ιστότοπό μας. Με την πρόσβαση ή τη χρήση οποιουδήποτε μέρους του Ιστότοπου, συμφωνείτε με τους παρόντες Όρους Χρήσης. Εάν δεν συμφωνείτε με όλους τους όρους της παρούσας Συμφωνίας, ενδέχεται να μην μπορείτε να έχετε πρόσβαση ή να χρησιμοποιήσετε τον Ιστότοπο. Εάν οι παρόντες Όροι Χρήσης θεωρηθούν ως προσφορά, η αποδοχή περιορίζεται ρητά σε. Οι Όροι χρήσης υπόκεινται επίσης σε κάθε νέο εργαλείο ή χαρακτηριστικό που προστίθεται σε αυτό το κατάστημα. Μπορείτε να δείτε την πιο πρόσφατη έκδοση των Όρων χρήσης ανά πάσα στιγμή σε αυτή τη σελίδα. Διατηρούμε το δικαίωμα να ενημερώνουμε, να τροποποιούμε ή να αντικαθιστούμε οποιοδήποτε μέρος των παρόντων Όρων Χρήσης δημοσιεύοντας τις εν λόγω ενημερώσεις ή/και τροποποιήσεις στην ιστοσελίδα μας. Είναι δική σας ευθύνη να ελέγχετε αυτή τη σελίδα από καιρό σε καιρό για αλλαγές. Η συνεχιζόμενη πρόσβαση ή χρήση της Ιστοσελίδας μετά την ανάρτηση των αλλαγών υποδηλώνει την αποδοχή των αλλαγών αυτών. Το κατάστημά μας φιλοξενείται σε διακομιστή της Shopify Inc. ο οποίος μας παρέχει μια διαδικτυακή πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου που μας επιτρέπει να σας πωλούμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. 

ΕΝΌΤΗΤΑ 1 - ΌΡΟΙ ΧΡΉΣΗΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΎ ΚΑΤΑΣΤΉΜΑΤΟΣ Αποδεχόμενοι τους παρόντες όρους χρήσης, δηλώνετε ότι είστε τουλάχιστον ενήλικας στην περιοχή, την επαρχία ή την πολιτεία σας και ότι μας έχετε δώσει την άδεια να επιτρέψετε σε τυχόν ανηλίκους υπό την επίβλεψή σας να χρησιμοποιούν αυτόν τον ιστότοπο. Κατά τη χρήση της υπηρεσίας, δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιείτε τα προϊόντα μας για οποιονδήποτε παράνομο ή μη εξουσιοδοτημένο σκοπό ή να παραβιάζετε οποιονδήποτε νόμο που ισχύει στη δικαιοδοσία σας (συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, των νόμων περί πνευματικών δικαιωμάτων). Δεν επιτρέπεται η μετάδοση σκουληκιών, ιών ή άλλου κώδικα καταστροφικής φύσης. Η παραβίαση ή παράβαση οποιουδήποτε από αυτούς τους όρους θα έχει ως αποτέλεσμα τον άμεσο τερματισμό της υπηρεσίας σας. 

ΕΝΌΤΗΤΑ 2 - ΌΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΈΣΕΙΣ Διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε την παροχή υπηρεσιών σε οποιονδήποτε ανά πάσα στιγμή και για οποιονδήποτε λόγο. Αναγνωρίζετε ότι το περιεχόμενό σας (εξαιρουμένων των πληροφοριών της πιστωτικής σας κάρτας) μπορεί να μεταδίδεται χωρίς κρυπτογράφηση και ότι αυτό περιλαμβάνει (α) μεταδόσεις μέσω πολλαπλών δικτύων και (β) αλλαγές που γίνονται για να προσαρμοστούν και να προσαρμοστούν στις τεχνικές απαιτήσεις των δικτύων ή συσκευών σύνδεσης. Οι πληροφορίες της πιστωτικής σας κάρτας κρυπτογραφούνται πάντα όταν μεταδίδονται μέσω δικτύων. Συμφωνείτε να μην αναπαράγετε, αντιγράφετε, πωλείτε, μεταπωλείτε ή εκμεταλλεύεστε οποιοδήποτε τμήμα της Υπηρεσίας, οποιαδήποτε χρήση ή πρόσβαση στην Υπηρεσία ή οποιαδήποτε επαφή στον ιστότοπο μέσω του οποίου παρέχεται η Υπηρεσία, χωρίς τη ρητή γραπτή συγκατάθεσή μας. Οι επικεφαλίδες που χρησιμοποιούνται στην παρούσα Συμφωνία είναι μόνο για λόγους διευκόλυνσης και σε καμία περίπτωση δεν περιορίζουν ή επηρεάζουν τους παρόντες Όρους. 

ΕΝΌΤΗΤΑ 3 - ΑΚΡΊΒΕΙΑ, ΠΛΗΡΌΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΌΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΏΝ Δεν μπορούμε να θεωρηθούμε υπεύθυνοι εάν οι πληροφορίες σε αυτόν τον ιστότοπο είναι ανακριβείς, ελλιπείς ή ξεπερασμένες. Το περιεχόμενο του παρόντος ιστότοπου παρέχεται μόνο για γενικούς ενημερωτικούς σκοπούς και δεν πρέπει να βασίζεται ή να χρησιμοποιείται ως μοναδική βάση για τη λήψη αποφάσεων χωρίς να συμβουλευτείτε μεγαλύτερες, ακριβέστερες, πληρέστερες ή πιο ενημερωμένες πηγές πληροφοριών. Εάν βασίζεστε στο περιεχόμενο αυτού του ιστότοπου, το κάνετε με δική σας ευθύνη. Αυτός ο δικτυακός τόπος μπορεί να περιέχει ορισμένα ιστορικά δεδομένα. Εξ ορισμού, οι ιστορικές πληροφορίες δεν είναι τρέχουσες και παρέχονται μόνο για σκοπούς αναφοράς. Διατηρούμε το δικαίωμα να αλλάξουμε το περιεχόμενο αυτής της σελίδας ανά πάσα στιγμή, αλλά δεν είμαστε υποχρεωμένοι να ενημερώνουμε τις πληροφορίες που περιέχει. Αναγνωρίζετε ότι είναι δική σας ευθύνη να παρακολουθείτε τις αλλαγές στην ιστοσελίδα μας. 

ΕΝΌΤΗΤΑ 4 - ΑΛΛΑΓΈΣ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΊΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΙΜΈΣ Οι τιμές των προϊόντων μας υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση. Διατηρούμε το δικαίωμα να αλλάξουμε ή να διακόψουμε την Υπηρεσία (ή οποιοδήποτε μέρος της) ανά πάσα στιγμή χωρίς προειδοποίηση. Δεν θα είμαστε υπεύθυνοι απέναντί σας ή απέναντι σε οποιονδήποτε τρίτο για οποιαδήποτε αλλαγή τιμών ή για οποιαδήποτε τροποποίηση, αναστολή ή διακοπή της Υπηρεσίας. 

ΤΜΗΜΑ 5 - ΠΡΟΪΟΝΤΑ Ή ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ (κατά περίπτωση) Ορισμένα προϊόντα ή υπηρεσίες ενδέχεται να είναι διαθέσιμα μόνο διαδικτυακά μέσω της Ιστοσελίδας. Οι ποσότητες των εν λόγω προϊόντων ή υπηρεσιών ενδέχεται να είναι περιορισμένες και οι επιστροφές ή ανταλλαγές διέπονται αυστηρά από την Πολιτική Επιστροφών μας. Έχουμε προσπαθήσει να αναπαραστήσουμε τα χρώματα και τις εικόνες των προϊόντων στο κατάστημα με τη μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια. Ωστόσο, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ακρίβεια της αναπαράστασης των χρωμάτων στην οθόνη του υπολογιστή σας. Διατηρούμε το δικαίωμα, αλλά δεν είμαστε υποχρεωμένοι, να περιορίσουμε την πώληση των προϊόντων ή των υπηρεσιών μας σε οποιοδήποτε συγκεκριμένο πρόσωπο, γεωγραφική περιοχή ή δικαιοδοσία. Διατηρούμε το δικαίωμα να ασκήσουμε αυτό το δικαίωμα κατά περίπτωση. Διατηρούμε το δικαίωμα να περιορίσουμε τον αριθμό των προσφερόμενων προϊόντων ή υπηρεσιών. Όλες οι περιγραφές προϊόντων και οι τιμές υπόκεινται σε αλλαγές ανά πάσα στιγμή χωρίς προειδοποίηση και κατά τη διακριτική μας ευχέρεια. Διατηρούμε το δικαίωμα να διακόψουμε την πώληση οποιουδήποτε προϊόντος ανά πάσα στιγμή. Οποιαδήποτε προσφορά προϊόντος ή υπηρεσίας σε αυτόν τον ιστότοπο είναι άκυρη όπου απαγορεύεται από το νόμο. Δεν εγγυόμαστε ότι η ποιότητα οποιωνδήποτε προϊόντων, υπηρεσιών, πληροφοριών ή άλλου υλικού που αγοράζετε ή λαμβάνετε θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας ή ότι τυχόν ελαττώματα της υπηρεσίας θα διορθωθούν. 

ΕΝΌΤΗΤΑ 6 - ΑΚΡΊΒΕΙΑ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΏΝ ΧΡΈΩΣΗΣ ΚΑΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΎ Διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε οποιαδήποτε παραγγελία που μας δίνετε. Μπορούμε, κατά τη διακριτική μας ευχέρεια, να περιορίσουμε ή να ακυρώσουμε την ποσότητα των προϊόντων που αγοράζονται ανά άτομο, ανά νοικοκυριό ή ανά παραγγελία. Αυτοί οι περιορισμοί ενδέχεται να ισχύουν για παραγγελίες που τοποθετούνται με ή προς τον ίδιο λογαριασμό πελάτη, την ίδια πιστωτική κάρτα και/ή παραγγελίες που χρησιμοποιούν την ίδια διεύθυνση χρέωσης και/ή αποστολής. Εάν αλλάξουμε ή ακυρώσουμε μια παραγγελία, ενδέχεται να προσπαθήσουμε να σας ειδοποιήσουμε επικοινωνώντας μαζί σας χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή/και τη διεύθυνση χρέωσης ή τον αριθμό τηλεφώνου που δώσατε κατά την τοποθέτηση της παραγγελίας. Διατηρούμε το δικαίωμα να περιορίσουμε ή να απαγορεύσουμε παραγγελίες που, κατά τη γνώμη μας, φαίνεται να έχουν τοποθετηθεί από εμπόρους, μεταπωλητές ή διανομείς. Συμφωνείτε να παρέχετε τρέχουσες, πλήρεις και ακριβείς πληροφορίες αγοράς και λογαριασμού για όλες τις αγορές που πραγματοποιείτε στο κατάστημά μας. Συμφωνείτε να ενημερώνετε αμέσως τις πληροφορίες του λογαριασμού σας και άλλες πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και του αριθμού και της ημερομηνίας λήξης της πιστωτικής σας κάρτας, έτσι ώστε να μπορούμε να ολοκληρώσουμε τις συναλλαγές σας και να επικοινωνήσουμε μαζί σας εάν είναι απαραίτητο. Παρακαλούμε ανατρέξτε στην Πολιτική Επιστροφών μας για περισσότερες πληροφορίες. 

ΕΝΌΤΗΤΑ 7 - ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΆ ΕΡΓΑΛΕΊΑ Ενδέχεται να σας παρέχουμε πρόσβαση σε εργαλεία τρίτων, τα οποία δεν παρακολουθούμε, ελέγχουμε ή διαχειριζόμαστε. Αναγνωρίζετε και συμφωνείτε ότι σας παρέχουμε πρόσβαση σε αυτά τα εργαλεία "ως έχουν" και "ως διατίθενται" χωρίς εγγύηση, εκπροσώπηση ή όρο οποιουδήποτε είδους και χωρίς έγκριση. Δεν θα είμαστε υπεύθυνοι για οτιδήποτε προκύπτει από ή σε σχέση με τη χρήση από εσάς προαιρετικών εργαλείων τρίτων. Οποιαδήποτε χρήση των προαιρετικών εργαλείων που προσφέρονται μέσω της Ιστοσελίδας γίνεται κατά την απόλυτη διακριτική σας ευχέρεια και με δική σας ευθύνη. Επιπλέον, είναι δική σας ευθύνη να ενημερώνεστε για τους όρους και τις προϋποθέσεις βάσει των οποίων παρέχονται τα εν λόγω εργαλεία από τον/τους σχετικό/ους τρίτο/ους πωλητή/ές και να αποδέχεστε τους εν λόγω όρους και προϋποθέσεις. Ενδέχεται επίσης, στο μέλλον, να προσφέρουμε νέες υπηρεσίες ή/και λειτουργίες μέσω του Ιστότοπου (συμπεριλαμβανομένης της εισαγωγής νέων εργαλείων και πόρων). Αυτές οι νέες υπηρεσίες ή/και λειτουργίες θα υπόκεινται επίσης στους παρόντες Όρους Χρήσης. 

ΕΝΌΤΗΤΑ 8 - ΣΎΝΔΕΣΜΟΙ ΤΡΊΤΩΝ Ορισμένο περιεχόμενο, προϊόντα και υπηρεσίες που διατίθενται μέσω της Υπηρεσίας μας ενδέχεται να περιέχουν υλικό τρίτων. Οι σύνδεσμοι τρίτων σε αυτόν τον Ιστότοπο ενδέχεται να σας κατευθύνουν σε ιστότοπους τρίτων που δεν συνδέονται με εμάς. Δεν έχουμε καμία υποχρέωση να ελέγξουμε ή να αξιολογήσουμε το περιεχόμενο ή την ακρίβειά τους, ούτε υποστηρίζουμε ή αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε ευθύνη για το περιεχόμενο ή τους ιστότοπους ή άλλο περιεχόμενο, προϊόντα ή υπηρεσίες από πηγές τρίτων. Δεν ευθυνόμαστε για οποιαδήποτε ζημία ή βλάβη σε σχέση με την αγορά ή τη χρήση οποιωνδήποτε αγαθών, υπηρεσιών, πόρων, περιεχομένου ή οποιασδήποτε άλλης συναλλαγής που σχετίζεται με αυτές τις ιστοσελίδες τρίτων. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις πολιτικές και τις διαδικασίες αυτών των τρίτων μερών και βεβαιωθείτε ότι τις κατανοείτε πριν προβείτε σε οποιαδήποτε συναλλαγή. Παράπονα, καταγγελίες, ανησυχίες ή ερωτήσεις σχετικά με προϊόντα τρίτων θα πρέπει να απευθύνονται στα εν λόγω τρίτα μέρη. 

ΕΝΌΤΗΤΑ 9 - ΣΧΌΛΙΑ, ΑΝΑΤΡΟΦΟΔΌΤΗΣΗ ΚΑΙ ΆΛΛΕΣ ΥΠΟΒΟΛΈΣ Εάν, κατόπιν αιτήματός μας, υποβάλετε συγκεκριμένο περιεχόμενο (για παράδειγμα, ως μέρος της συμμετοχής σας σε διαγωνισμούς) ή εάν, χωρίς αίτημά μας, υποβάλετε δημιουργικές ιδέες, προτάσεις, προτάσεις, σχέδια ή άλλο υλικό, είτε ηλεκτρονικά, είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, είτε ταχυδρομικά είτε με άλλο τρόπο (συλλογικά, "Ανατροφοδότηση"), μας παρέχετε το δικαίωμα να επεξεργαζόμαστε, να αντιγράφουμε, να δημοσιεύουμε, να διανέμουμε, να μεταφράζουμε και να χρησιμοποιούμε σε οποιοδήποτε μέσο οποιαδήποτε Ανατροφοδότηση μας υποβάλετε ανά πάσα στιγμή και χωρίς περιορισμούς.

Δεν είμαστε και δεν θα έχουμε καμία υποχρέωση (1) να διατηρήσουμε την εμπιστευτικότητα οποιωνδήποτε Σχολίων, (2) να αποζημιώσουμε οποιοδήποτε πρόσωπο για οποιαδήποτε Σχόλια που παρέχονται ή (3) να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε Σχόλια. 7. Μπορούμε, αλλά δεν είμαστε υποχρεωμένοι να αφαιρούμε το Περιεχόμενο και τους Λογαριασμούς που περιέχουν Περιεχόμενο το οποίο, κατά την απόλυτη διακριτική μας ευχέρεια, θεωρούμε ότι είναι παράνομο, προσβλητικό, απειλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, πορνογραφικό, άσεμνο ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο επιλήψιμο ή παραβιάζει την πνευματική ιδιοκτησία οποιουδήποτε μέρους ή τους παρόντες Όρους Χρήσης. Συμφωνείτε ότι τα Σχόλιά σας δεν επιτρέπεται να παραβιάζουν με οποιονδήποτε τρόπο τα δικαιώματα οποιουδήποτε τρίτου μέρους, συμπεριλαμβανομένων των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας, εμπορικών σημάτων, προσωπικών δεδομένων, προσωπικότητας ή οποιωνδήποτε άλλων προσωπικών δικαιωμάτων ή δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας. Συμφωνείτε επίσης ότι τα Σχόλιά σας δεν πρέπει να περιέχουν παράνομο, προσβλητικό ή άσεμνο υλικό ή οποιονδήποτε ιό υπολογιστή ή άλλο επιβλαβές λογισμικό που θα μπορούσε με οποιονδήποτε τρόπο να επηρεάσει τη λειτουργία της Υπηρεσίας ή οποιουδήποτε σχετικού ιστότοπου. Δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιείτε ψευδή διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, να υποδυθείτε κάποιον που δεν είστε ή να προσπαθήσετε να παραπλανήσετε εμάς ή τρίτους ως προς την προέλευση οποιωνδήποτε σχολίων. Είστε πλήρως υπεύθυνοι για όλα τα σχόλιά σας και την ακρίβειά τους. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για τα σχόλια που δημοσιεύονται από εσάς ή από οποιονδήποτε τρίτο. Ορισμένα σχόλια μπορεί να προέρχονται από άλλους ιστότοπους.

ΕΝΌΤΗΤΑ 10 - ΠΡΟΣΩΠΙΚΆ ΔΕΔΟΜΈΝΑ Η διαβίβαση των προσωπικών σας δεδομένων στο κατάστημά μας διέπεται από την πολιτική απορρήτου μας. Κάντε κλικ εδώ για να δείτε την πολιτική απορρήτου μας.

ΕΝΌΤΗΤΑ 11 - ΛΆΘΗ, ΑΝΑΚΡΊΒΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΕΊΨΕΙΣ Ο ιστότοπος ή η υπηρεσία μας ενδέχεται, κατά καιρούς, να περιέχει πληροφορίες που περιέχουν τυπογραφικά λάθη, ανακρίβειες ή παραλείψεις σχετικά με περιγραφές, τιμές, προσφορές, προσφορές, έξοδα αποστολής, χρόνους παράδοσης και διαθεσιμότητα προϊόντων. Διατηρούμε το δικαίωμα να διορθώνουμε τυχόν λάθη, ανακρίβειες ή παραλείψεις και να αλλάζουμε ή να ενημερώνουμε πληροφορίες ή να ακυρώνουμε παραγγελίες, εάν οποιαδήποτε πληροφορία στην Υπηρεσία ή σε οποιονδήποτε σχετικό ιστότοπο είναι ανακριβής, ανά πάσα στιγμή και χωρίς προειδοποίηση (συμπεριλαμβανομένου του γεγονότος ότι έχετε τοποθετήσει μια παραγγελία). Δεν έχουμε καμία υποχρέωση να ενημερώνουμε, να αλλάζουμε ή να διευκρινίζουμε οποιεσδήποτε πληροφορίες στην Υπηρεσία ή σε οποιονδήποτε σχετικό ιστότοπο, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, των πληροφοριών τιμολόγησης, εκτός εάν απαιτείται από το νόμο. Οποιαδήποτε συγκεκριμένη ημερομηνία ενημέρωσης ή ανανέωσης που εφαρμόζεται στην Υπηρεσία ή σε οποιονδήποτε σχετικό ιστότοπο δεν θεωρείται ότι υποδηλώνει ότι όλες οι πληροφορίες που προσφέρονται στην Υπηρεσία ή σε οποιονδήποτε σχετικό ιστότοπο έχουν αλλάξει ή ενημερωθεί. 

ΕΝΌΤΗΤΑ 12 - ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΈΝΕΣ ΧΡΉΣΕΙΣ Εκτός από τις άλλες απαγορεύσεις που ορίζονται στους Όρους Χρήσης, απαγορεύεται να χρησιμοποιείτε την Ιστοσελίδα ή το Περιεχόμενό της: (α) για παράνομους σκοπούς, (β) για να υποκινήσετε τρίτους να διαπράξουν ή να συμμετάσχουν σε παράνομες πράξεις, (γ) για να παραβιάσετε τοπικές διατάξεις ή οποιουσδήποτε διεθνείς, ομοσπονδιακούς, επαρχιακούς ή πολιτειακούς κανονισμούς, κανόνες ή νόμους, (δ) για να παραβιάσετε ή να παραβιάσετε τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας μας ή τα δικαιώματα τρίτων, (ε) να παρενοχλείτε, να κακοποιείτε, να προσβάλλετε, να τραυματίζετε, να δυσφημίζετε, να συκοφαντείτε, να συκοφαντείτε, να δυσφημίζετε, να εκφοβίζετε ή να κάνετε διακρίσεις σε βάρος οποιουδήποτε με βάση το φύλο, τον σεξουαλικό προσανατολισμό, τη θρησκεία, την εθνικότητα, τη φυλή, την ηλικία, την εθνική καταγωγή ή την αναπηρία- (στ) να παρέχετε ψευδείς ή παραπλανητικές πληροφορίες, (ζ) να ανεβάζετε ή να μεταδίδετε ιούς ή οποιοδήποτε άλλο είδος κακόβουλου κώδικα που θα χρησιμοποιηθεί ή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να θέσει σε κίνδυνο τη λειτουργικότητα ή τη λειτουργία της Υπηρεσίας ή οποιουδήποτε σχετικού ιστότοπου ή άλλων ιστότοπων ή του Διαδικτύου- (η) να συλλέγετε ή να παρακολουθείτε τις προσωπικές πληροφορίες άλλων, (θ) για spam, phish, αεροπειρατεία, απομόνωση πληροφοριών, περιήγηση, αναζήτηση ή σάρωση στον Παγκόσμιο Ιστό- (ι) για άσεμνους ή ανήθικους σκοπούς- ή (ια) για παρέμβαση ή παράκαμψη των μέτρων ασφαλείας της Υπηρεσίας ή οποιουδήποτε σχετικού ιστότοπου, άλλων ιστότοπων ή του Διαδικτύου. Διατηρούμε το δικαίωμα να τερματίσουμε τη χρήση της Υπηρεσίας ή οποιουδήποτε σχετικού ιστότοπου για παραβίαση των απαγορευμένων όρων χρήσης. 

ΕΝΌΤΗΤΑ 13 - ΑΠΟΠΟΊΗΣΗ ΕΓΓΥΉΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΌΣ ΕΥΘΎΝΗΣ Δεν εγγυόμαστε, δεν αντιπροσωπεύουμε ούτε δίνουμε καμία εγγύηση ότι η χρήση της Υπηρεσίας μας από εσάς θα είναι αδιάλειπτη, ασφαλής, έγκαιρη ή χωρίς σφάλματα. Δεν εγγυόμαστε ότι τα αποτελέσματα που ενδέχεται να προκύψουν από τη χρήση της Υπηρεσίας θα είναι ακριβή ή αξιόπιστα. Συμφωνείτε ότι κατά καιρούς μπορούμε να αποσύρουμε την Υπηρεσία επ' αόριστον ή να την ακυρώσουμε ανά πάσα στιγμή χωρίς προειδοποίηση. Συμφωνείτε ρητά ότι η χρήση ή η αδυναμία χρήσης της Υπηρεσίας γίνεται με δική σας ευθύνη. Η Υπηρεσία και όλα τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που σας παρέχονται μέσω αυτής (εκτός εάν δηλώνουμε ρητά το αντίθετο) παρέχονται "ως έχουν" και "ως διατίθενται" για τη χρήση σας χωρίς δηλώσεις, εγγυήσεις ή όρους οποιουδήποτε είδους, είτε ρητές είτε σιωπηρές, συμπεριλαμβανομένων οποιωνδήποτε σιωπηρών εγγυήσεων ή όρων εμπορευσιμότητας ή εμπορεύσιμης ποιότητας, καταλληλότητας για συγκεκριμένο σκοπό, διάρκειας ζωής, τίτλου και μη παραβίασης. Σε καμία περίπτωση η SilentDreams, οι διευθυντές μας, τα στελέχη, οι υπάλληλοι, οι συνεργάτες, οι αντιπρόσωποι, οι εκπρόσωποι, οι εργολάβοι, οι εσωτερικοί συνεργάτες, οι προμηθευτές, οι πάροχοι υπηρεσιών και οι δικαιοπάροχοι δεν θα είναι υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημία, απώλεια, αξίωση ή οποιαδήποτε άμεση, έμμεση, τυχαία, τιμωρητική, ειδική ή επακόλουθη ζημία, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, των διαφυγόντων κερδών, εσόδων, αποταμιεύσεων ή δεδομένων, του κόστους αντικατάστασης ή άλλων παρόμοιων ζημιών, είτε πρόκειται για σύμβαση, αδικοπραξία (συμπεριλαμβανομένης της αμέλειας), αντικειμενική ευθύνη ή άλλως, είτε βασίζονται σε σύμβαση, αδικοπραξία (συμπεριλαμβανομένης της αμέλειας), αντικειμενική ευθύνη ή άλλως, αντικειμενική ευθύνη ή άλλως, που απορρέουν από τη χρήση της Υπηρεσίας ή οποιασδήποτε υπηρεσίας ή προϊόντος που χρησιμοποιεί την Υπηρεσία, ή οποιαδήποτε άλλη αξίωση με οποιονδήποτε τρόπο σχετίζεται με τη χρήση της Υπηρεσίας ή οποιουδήποτε προϊόντος, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, λαθών ή παραλείψεων σε οποιοδήποτε περιεχόμενο, ή οποιασδήποτε απώλειας ή ζημίας οποιουδήποτε είδους που προκύπτει από τη χρήση της Υπηρεσίας ή οποιουδήποτε περιεχομένου (ή προϊόντος) που έχει αναρτηθεί, μεταδοθεί ή καταστεί με άλλο τρόπο διαθέσιμο μέσω της Υπηρεσίας, ακόμη και αν έχετε ενημερωθεί για την πιθανότητα τέτοιων αξιώσεων. Επειδή ορισμένες πολιτείες ή δικαιοδοσίες δεν επιτρέπουν τον αποκλεισμό ή τον περιορισμό της ευθύνης για επακόλουθες ή τυχαίες ζημίες, η ευθύνη μας σε αυτές τις πολιτείες ή δικαιοδοσίες θα περιορίζεται στο μέγιστο βαθμό που επιτρέπεται από το νόμο. 


ΕΝΌΤΗΤΑ 14 - ΑΠΟΖΗΜΊΩΣΗ Συμφωνείτε να αποζημιώνετε, να υπερασπίζεστε και να απαλλάσσετε την SilentDreams και τη μητρική μας εταιρεία, τις θυγατρικές μας, τις θυγατρικές μας εταιρείες, τους εταίρους μας, τους αξιωματούχους, τους διευθυντές, τους αντιπροσώπους, τους εργολάβους, τους δικαιοπάροχους, τους παρόχους υπηρεσιών, τους υπεργολάβους, τους προμηθευτές, τους εσωτερικούς συνεργάτες και τους υπαλλήλους, από οποιαδήποτε αξίωση ή απαίτηση, συμπεριλαμβανομένων των εύλογων δικηγορικών αμοιβών, που υποβάλλεται από οποιονδήποτε τρίτο λόγω ή λόγω της παραβίασης από μέρους σας των παρόντων Όρων Χρήσης ή των εγγράφων που ενσωματώνονται μέσω παραπομπής ή λόγω της παραβίασης από μέρους σας οποιουδήποτε νόμου ή των δικαιωμάτων τρίτου μέρους. 

ΕΝΌΤΗΤΑ 15 - ΔΙΑΧΩΡΙΣΙΜΌΤΗΤΑ Εάν οποιαδήποτε διάταξη των παρόντων Όρων χρήσης κριθεί παράνομη, άκυρη ή μη εκτελεστή, η διάταξη αυτή θα είναι ωστόσο εκτελεστή στο μέγιστο βαθμό που επιτρέπεται από το νόμο και το μη εκτελεστήριο τμήμα θα θεωρείται διαχωρίσιμο από τους παρόντες Όρους χρήσης χωρίς να επηρεάζεται η εγκυρότητα και η εκτελεστότητα των υπόλοιπων διατάξεων. 

ΕΝΌΤΗΤΑ 16 - ΚΑΤΑΓΓΕΛΊΑ Οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες που έχουν αναληφθεί από τα μέρη πριν από την ημερομηνία καταγγελίας επιβιώνουν της καταγγελίας της παρούσας συμφωνίας για όλους τους σκοπούς. Οι παρόντες Όροι χρήσης παραμένουν σε ισχύ εκτός εάν καταγγελθούν από εσάς ή από εμάς. Μπορείτε να καταγγείλετε τους παρόντες Όρους χρήσης ανά πάσα στιγμή, ειδοποιώντας μας ότι δεν επιθυμείτε πλέον να χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας ή όταν σταματήσετε να χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας. Εάν, κατά τη διακριτική μας ευχέρεια, διαπιστώσουμε ή υποπτευθούμε ότι παραβιάζετε ή έχετε παραβιάσει οποιονδήποτε όρο ή διάταξη των παρόντων Όρων χρήσης, μπορούμε επίσης να καταγγείλουμε την παρούσα συμφωνία ανά πάσα στιγμή χωρίς ειδοποίηση προς εσάς. Στην περίπτωση αυτή, θα παραμείνετε υπεύθυνοι για όλα τα οφειλόμενα ποσά μέχρι και την ημερομηνία καταγγελίας, με αποτέλεσμα να σας αρνηθούμε την πρόσβαση στις Υπηρεσίες μας (ή σε οποιοδήποτε μέρος αυτών). 

ΕΝΌΤΗΤΑ 17 - ΟΛΌΚΛΗΡΗ Η ΣΥΜΦΩΝΊΑ Η παράλειψη μας να ασκήσουμε ή να επιβάλουμε οποιοδήποτε δικαίωμα ή διάταξη των παρόντων Όρων Χρήσης δεν συνιστά παραίτηση από το εν λόγω δικαίωμα ή διάταξη. Οι παρόντες Όροι Χρήσης ή οποιεσδήποτε άλλες πολιτικές λειτουργίας ή κανόνες που δημοσιεύουμε σε αυτόν τον Ιστότοπο ή που σχετίζονται με την Υπηρεσία αποτελούν τη συνολική συμφωνία και συνεννόηση μεταξύ εσάς και εμάς και διέπουν τη χρήση της Υπηρεσίας από εσάς. Αντικαθιστούν όλες τις προηγούμενες και ταυτόχρονες συνεννοήσεις, επικοινωνίες και προτάσεις, προφορικές ή γραπτές, μεταξύ εσάς και εμάς (συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, οποιασδήποτε προηγούμενης έκδοσης των Όρων Χρήσης). Οποιαδήποτε ασάφεια σχετικά με την ερμηνεία των παρόντων Όρων χρήσης δεν θα ερμηνεύεται εις βάρος του μέρους που τους συνέταξε. 

ΕΝΌΤΗΤΑ 18 - ΕΦΑΡΜΟΣΤΈΟ ΔΊΚΑΙΟ Οι παρόντες Όροι Χρήσης και οποιαδήποτε ξεχωριστή συμφωνία με την οποία σας παρέχουμε Υπηρεσίες διέπονται και ερμηνεύονται σύμφωνα με τους νόμους της 8206 Louisiana Blvd Ne, Ste A #2029, Albuquerque, New Mexico 87113 USA.

ΕΝΌΤΗΤΑ 19 - ΑΛΛΑΓΈΣ ΣΤΟΥΣ ΌΡΟΥΣ ΧΡΉΣΗΣ Μπορείτε να ελέγξετε την πιο πρόσφατη έκδοση των Όρων χρήσης ανά πάσα στιγμή σε αυτή τη σελίδα. Διατηρούμε το δικαίωμα, κατά την απόλυτη διακριτική μας ευχέρεια, να ενημερώσουμε, να τροποποιήσουμε ή να αντικαταστήσουμε οποιοδήποτε τμήμα των παρόντων Όρων Χρήσης δημοσιεύοντας τις εν λόγω ενημερώσεις ή/και τροποποιήσεις στην ιστοσελίδα μας. Είναι δική σας ευθύνη να ελέγχετε τον ιστότοπό μας από καιρό σε καιρό για αλλαγές. Η συνεχιζόμενη πρόσβαση ή χρήση της ιστοσελίδας και της υπηρεσίας μας μετά την ανάρτηση των αλλαγών στους παρόντες Όρους Χρήσης συνιστά αποδοχή των αλλαγών αυτών. 

ΡΉΤΡΑ 20 - ΣΤΟΙΧΕΊΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑΣ Ερωτήσεις σχετικά με τους Όρους Χρήσης πρέπει να αποστέλλονται σε εμάς στη διεύθυνση silentdreams.contact@gmail.com.