Πολιτική επιστροφής αγαθών

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ Η πολιτική επιστροφών μας ισχύει για 30 ημέρες. Εάν έχουν περάσει περισσότερες από 30 ημέρες από την αγορά σας, δυστυχώς δεν μπορούμε να προσφέρουμε επιστροφή χρημάτων ή ανταλλαγή. Για να επιστρέψετε ένα προϊόν, πρέπει να είναι αχρησιμοποίητο και στην ίδια κατάσταση που το παραλάβατε. Πρέπει επίσης να είναι στην αρχική του συσκευασία. Απαιτούμε απόδειξη ή απόδειξη αγοράς για να ολοκληρώσουμε την επιστροφή. Σε ορισμένες περιπτώσεις, θα παρέχονται μόνο μερικές επιστροφές χρημάτων: (κατά περίπτωση) * Οποιοδήποτε προϊόν που δεν είναι στην αρχική του κατάσταση, έχει υποστεί ζημιά ή λείπουν μέρη για οποιονδήποτε λόγο που δεν οφείλεται σε λάθος εκ μέρους μας. * Κάθε προϊόν που επιστρέφεται περισσότερο από 30 ημέρες μετά την παράδοση. 

Πολιτική επιστροφής χρημάτων (κατά περίπτωση) Μετά την παραλαβή και τον έλεγχο των επιστρεφόμενων προϊόντων, θα σας στείλουμε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα σας ενημερώνει ότι έχουμε παραλάβει τα επιστρεφόμενα προϊόντα. Θα σας ενημερώσουμε επίσης εάν η επιστροφή έχει εγκριθεί ή απορριφθεί. Εάν εγκριθεί, η επιστροφή χρημάτων θα διεκπεραιωθεί και η αρχική σας πιστωτική κάρτα ή μέθοδος πληρωμής θα πιστωθεί αυτόματα εντός λίγων ημερών. 

Καθυστερημένες ή ελλιπείς επιστροφές (κατά περίπτωση) Εάν δεν έχετε λάβει ακόμη επιστροφή χρημάτων, παρακαλούμε ελέγξτε πρώτα τον τραπεζικό σας λογαριασμό. Στη συνέχεια, επικοινωνήστε με την εταιρεία πιστωτικής σας κάρτας, καθώς ενδέχεται να χρειαστεί κάποιο χρονικό διάστημα για την επίσημη αποστολή της επιστροφής χρημάτων. Στη συνέχεια, επικοινωνήστε με την τράπεζά σας. Συχνά χρειάζεται κάποιος χρόνος για να σταλεί η επιστροφή χρημάτων. Εάν έχετε κάνει όλα αυτά τα βήματα και δεν έχετε λάβει ακόμη την επιστροφή χρημάτων σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο silentdreams.contact@gmail.com.  

Ανταλλαγές (κατά περίπτωση) Θα αντικαταστήσουμε μόνο αντικείμενα που είναι αρχικά ελαττωματικά ή κατεστραμμένα. Αν θέλετε να ανταλλάξετε το δικό σας με το ίδιο αντικείμενο, στείλτε μας email στο silentdreams.contact@gmail.com. Αποστολή Για να επιστρέψετε ένα προϊόν, πρέπει να το στείλετε στην ακόλουθη ταχυδρομική διεύθυνση: bul. 3-ti Mart 44, West Industrial Zone, 7000 Ruse, Βουλγαρία. Είστε υπεύθυνοι για τα έξοδα αποστολής που σχετίζονται με την επιστροφή του προϊόντος. Αυτά δεν επιστρέφονται. Σε περίπτωση επιστροφής, θα αφαιρεθεί το κόστος των ταχυδρομικών εξόδων επιστροφής. Ανάλογα με την τοποθεσία σας, ο χρόνος που απαιτείται για την παράδοση του προϊόντος που ανταλλάσσεται μπορεί να διαφέρει. Εάν στέλνετε προϊόντα αξίας άνω των 75 ευρώ, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία παρακολούθησης δεμάτων ή να συνάψετε ασφάλεια δεμάτων. Δεν εγγυόμαστε ότι θα παραλάβουμε τα επιστρεφόμενα προϊόντα.